Praznična dekoracija iz betona

Beton, ta obstojni in eleganten material se vedno bolj pogosto uporablja tudi v notranjih prostorih. Različni dekorativni izdelki iz betona popestrijo bivalne prostore in jim dodajo brezčasno eleganco. V prazničnem decembru pa iz betona lahko sami ustvarimo zanimive okrasne elemente, ki so lahko tudi novoletno darilo z osebnim pečatom.

Betonski izdelki so trend že nekaj časa. Dekorativne elemente iz betona lahko najdemo v butičnih trgovinah, kjer dosegajo zavidljivo visoke cene.  V Baumitu podpiramo uporabo ostankov gradbenih materialov. Tudi iz betona. Zakaj bi jih zavrgli, če jih lahko koristno in kreativno uporabimo. Izpraznite vreče HobbyBetona ali Betona B20 in ustvarite edinstvene betonske izdelke. Če vam je HobbyBetona za ustvarjanje slučajno zmanjkalo, ga lahko kupite v vsaki bolje založeni trgovini za gradnjo in dom.

Ker smo zakorakali v decembrski čas, smo vam pripravili nekaj zanimivih idej za različne dekorativne predmete. Za popestritev in okrasitev prostorov ali za obdaritev. Pri tem nam je pomagala mojstrica DIY projektov in ljubiteljico lepega, Urška Oman.  

Prepričani smo, da bodo ideje in namigi, ki jih predstavljamo v nadaljevanju, sprostili vašo domišljijo ter ustvarjalnost in da bodo izdelki, ki jih boste ustvarili unikatni, trajni in brezčasno lepi.

Betonski dekorativni elementi za praznično vzdušje 

Božične figurice
Če vas zanima postopek, kliknite na povezavo tukaj.

Dekorativne betonske hiške
Če vas zanima postopek, kliknite na povezavo tukaj.

Ustvarjanje se nadaljuje

Ste ravno prav zavihali rokave in dobili veselje za ustvarjanje? Ni problema. Za vas imamo še dva zanimiva izdelka, s katerima boste zagotovo ustvarili praznično vzdušje pri vas doma ali z njimi obdarili prijatelje. Oglejte si video in zamešajte beton!

Božična zvezda

Elegantni svečnik

Beton je res vsestranski material. Za mojstre gradbeništva, umetnike in za vse tiste, ki imate dobre ideje in ustvarjalne roke. Če smo vas vsaj malo navdušili, vas vabimo, da pokukate tudi sorodne vsebine, ki vam bodo zagotovo v pomoč pri delu in ustvarjanju.

0 Izdelek v košarici