Ali veste kaj uporabiti na tleh? Estrih ali izravnalno maso
star_border

Kaj uporabiti na tleh? Samorazlivno izravnalno maso ali estrih?

Samorazlivne izravnalne mase

Enostavna in učinkovita rešitev za neravna tla ali za dodajanje tankega sloja pred polaganjem talnih oblog. Za vse bivalne prostore, vključno s kuhinjami in kopalnicami (ki niso v javni uporabi). So enostavne za uporabo in primerne za talno gretje. Samorazlivne izravnalne mase uporabljamo izključno v vezanem načinu, s predhodnim premazom za boljši oprijem na podlago.
Za debeline do 20 mm.

Anhidritni estrihi

Anhydrtový liaty poter

Kalcij-sulfatni estrih Alpha uporabljamo kot plavajoči, vezani ali drseči estrih. Zaradi odlične toplotne prevodnosti je idealen za talno gretje. Samorazlivne lastnosti zagotavlja popolno, ravno površino, enostavno vgrajevanje in prihranek časa. Je primeren za hitro izdelavo estriha na velikih površinah.
Pri strjevanju se praktično ne krči. Primeren je za vse bivalne prostore, vključno s kuhinjami in kopalnicami (ki niso v javni uporabi).
Za debeline od 25 mm naprej.

Cementni estrihi

Cementový poter

Tradicionalni cementni estrihi so primerni za vse prostore, vključno z garažami in delavnicami. Še posebno so priporočljivi v vseh prostorih, kjer je zaželena večja akumulacija toplote. Cementni estrihi so primerni tudi za talno gretje. Vgrajevanje cementnih estrihov je bolj zahtevno in zahteva določeno mero znanja in izkušenj. Doseganje ravnine na večjih površinah ni vedno mogoče, zato je potreben dodaten sloj samorazlivne mase.
Za debeline od 35 mm naprej. 

Če niste našli vseh odgovorov, si preberite pogosta vprašanja o estrihih

0 Izdelek v košarici