Samorazlivne izravnalne mase
star_border

Samorazlivne izravnalne mase

  • Na mavčni osnovi
  • Popolna, ravna površina
  • Primerne za talno gretje

Samorazlivne mase za izravnavo tal so enostavne za uporabo in so po strditvi idealna podlaga za lepljenje keramike in drugih talnih oblog. Uporabimo jih lahko pri prenovi za izravnavo neravnin obstoječih tal ali za izravnavo razlik v nivojih, prav tako pa tudi pri novogradnji na novem estrihu, kjer zaradi talne obloge (npr. plošče velikega formata, linolej, PVC) potrebujemo posebno ravno podlago.

Samonivelizačné stierky

Baumit Nivello Quattro mavčna izravnalna masa

Sadrová samonivelizačná stierka

Samorazlivna izravnalna masa razreda CA-C20-F6 na anhidritni osnovi, za izravnavo mavčnih in cementnih površin. Za debeline nanosa 1 – 20 mm pred polaganjem talnih oblog vseh vrst. Brez dodatkov primerna za talno gretje. Lahko jo uporabimo v vseh bivalnih prostorih, vključno s kuhinjami in kopalnicami (ki niso v javni uporabi). Enostavna za uporabo, elastična in brez nevarnosti razpok zaradi krčenja.

Priprava podlage

Pri debelini nanosa nad 5 mm je treba samorazlivno maso ločiti od stene z uporabo penastih PE robnih trakov. Podlago najprej obdelamo z osnovnim premazom. Na vpojnih podlagah uporabimo Baumit Grund, na nevpojnih in asfaltnih podlagah pa Baumit SuperPrimer.

0 Izdelek v košarici