Slovenija

Menu

clear
star_border

Hitrosušeča fasada s pomočjo koralne strukture

Baumit StarTop premium silikonski omet in nova generacija barve StarColor sta primerna tako za novogradnje kot prenove. Kombinacija visokokakovostnega silikonskega veziva in inovativnega funkcionalnega polnila ustvarjata edinstvene lastnosti za dolgotrajno zaščito fasade.

  • "Drypor" učinek
  • Povečana zaščita proti umazaniji
  • Odlične obdelovalne lastnosti

Kako Drypor učinek ščiti mojo fasado?

Drypor efektZaradi hidrofobnih in hidrofilnih lastnosti ostaja površina Baumit Star dlje časa čista. Hidrofilna lastnost razprši vlago po površini kar omogoča hitrejše sušenje površine. Hidrofobna lastnost preprečuje kapljicam vode, da bi se zadrževale na površini. Zaradi kombinacije obeh lastnosti se površina hitro suši in je odklonilna na umazanijo. StarTop je enostaven za vgrajevanje in ima zelo enakomerno teksturo.

Izboljšane silikonske lastnosti za lepšo fasado

Edinstvena površina Baumit Star z učinkom Drypor deluje proti vlagi in ščiti fasado pred razvojem alg in mahov. Dodatna zaščita zaključnega sloja je tudi zaradi višje vsebnosti posebnih dodatkov v obliki mikro kapsul, ki postopoma sproščajo aktivne snovi, brez negativnih vplivov na okolje.

Zaščita fasade in enostavna uporaba

Enostavna uporaba ometa StarTop zagotavlja odličen rezultat v vsaki od ponujenih struktur: v praskani (K) 1.5, 2, 3 mm ali žlebičasti (R) 2, 3 mm.

Več o tej temi

Fasádna omietka StarTop
StarTop - barvni odtenki

StarTop fasadni omet je dobavljiv v 758 odtenkih po barvni karti Baumit Life (s končnimi številkami 2 - 9) in v vseh strukturah.

Več
Farebné odtiene pre StarColor
StarColor - barvni odtenki

StarColor fasadna barva je dobavljiva v 758 barvnih odtenkih po barvni karti Baumit Life.

Več
Farebný návrh fasády
Barvna predloga fasade

Ne veste kateri barvni odtenek bi dali na vašo fasado? Pošljite nam fotografijo in v 4 različicah vam bomo prikazali približno sliko objekta v novih barvah.

Več
Biela fasáda

Svetla lepota

Če želite res bleščečo belo fasado je StarTop ali StarColor v barvi Life 0019 pravilna odločitev. Posebna sestava in pigmenti bodo odtenek naredili še bolj bleščeč. Ne glede na izbrani barvni odtenek pa boste zagotovo dobili dolgotrajno lepo fasado.