Premium silikonski zaključni omet in barva Baumit Star
star_border

Hitrosušeča fasada s pomočjo koralne strukture

Baumit StarTop premium silikonski omet in nova generacija barve StarColor sta primerna tako za novogradnje kot prenove. Kombinacija visokokakovostnega silikonskega veziva in inovativnega funkcionalnega polnila ustvarjata edinstvene lastnosti za dolgotrajno zaščito fasade.

  • "Drypor" učinek
  • Povečana zaščita proti umazaniji
  • Odlične obdelovalne lastnosti

Kako Drypor učinek ščiti mojo fasado?

Drypor efektZaradi hidrofobnih in hidrofilnih lastnosti ostaja površina Baumit Star dlje časa čista. Hidrofilna lastnost razprši vlago po površini kar omogoča hitrejše sušenje površine. Hidrofobna lastnost preprečuje kapljicam vode, da bi se zadrževale na površini. Zaradi kombinacije obeh lastnosti se površina hitro suši in je odklonilna na umazanijo. StarTop je enostaven za vgrajevanje in ima zelo enakomerno teksturo.

Izboljšane silikonske lastnosti za lepšo fasado

Edinstvena površina Baumit Star z učinkom Drypor deluje proti vlagi in izboljšuje zaščito prosti algam in plesnim. Dodatna zaščita zaključnega sloja je tudi zaradi višje vsebnosti posebnih dodatkov v obliki mikro kapsul, ki postopoma sproščajo aktivne snovi, brez negativnih vplivov na okolje.

Zaščita fasade in enostavna uporaba

Enostavna uporaba ometa StarTop zagotavlja odličen rezultat v vsaki od ponujenih struktur: v praskani (K) 1.5, 2, 3 mm.

Več o tej temi

Farebné odtiene pre StarColor
StarColor - barvni odtenki

Oglej si odtenke po barvni karti Baumit Life v katerih je dobavljiv Baumit StarColor.

Več
Farebný návrh fasády
Barvna predloga fasade

Ne veste kateri barvni odtenek bi dali na vašo fasado? Pošljite nam fotografijo in v 4 različicah vam bomo prikazali približno sliko objekta v novih barvah.

Več
Naroči barvni vzorec
Naroči barvni vzorec

Naročite vzorec fasadnega ometa na plošči in se prepričajte, ali ste izbrali pravi odtenek.

Več
Bel odtenek na fasadi.

Odtenki bele

Če želite na fasadi eleganten odtenek bele, je StarTop ali StarColor odlična izbira. Barvni trendi prihajajo in odhajajo, klasična bela pa bo vedno priljubljena izbira. Tudi na fasadi. Oglejte si 12 odtenkov bele

0 Izdelek v košarici