12 odtenkov bele
star_border

Bela ne gre nikoli iz mode

Odtenki bele

  • 12 unikatnih odtenkov bele

  • Za popolno fasado

  • Združena enostavnost in stil

Barvni trendi prihajajo in odhajajo, klasična bela pa bo vedno priljubljena izbira ‒ še posebno na fasadi! V kombinaciji z ostalimi barvami ustvarja ravnotežje.

Učinek bele

Bela je vsota vseh barv svetlobe, v najčistejši obliki pa tudi njihova odsotnost. Bela je videti čista in jasna, hkrati pa hladna in poslovna.

Učinek belih fasad je vsaj tako osupljiv kot učinek njihovih pisanih različic. Izbira pravega belega tona za vašo fasado je pogosto vse prej kot lahka odločitev. Nič čudnega, saj je bela barva sten le redko samo bela. Čisto bela? Umazano bela? Toplo bela? Hladno bela? Tudi majhne razlike lahko naredijo velike razlike v videzu stavbe. Topla bela barva ima podtone rdeče, oranžne in rumene, kar ustvarja mehak sijaj in prijeten občutek . Hladnejša bela vsebuje zelene, modre in vijolične tone, kar prispeva k čistemu in svežemu videzu.

Poleg čistega in brezčasnega videza so bele fasade tudi funkcionalne. Odbijajo veliko sončnega sevanja, kar pomaga zniževati temperaturo pregretih mest v vročih poletnih mesecih.

Odtenki bele v proizvodih Baumit

Med dodatnimi odtenki bele lahko izbirate pri naslednjih zaključnih slojih: Baumit Star Top/Color, Baumit SilikonTop/Color in Baumit CreativTop

12 odtenkov bele

Da bi skrčil skoraj neomejene možnosti, se je Baumit omejil na 12 najlepših belih odtenkov in jih združil v edinstveno barvno zbirko ‒ od Star do Ivory, od Opal do Ice ‒ v paleto Baumit "12 odtenkov bele". Izbirajte med novimi odtenki, da boste dali projektu brezčasen videz ‒ kot vedno v preverjeni visoki kakovosti Baumita. S predstavitvami spodaj vas bomo popeljali skozi vseh 12 odtenkov bele.

StarWhite

W1200 

Inspiracija

MineralWhite

W1201

Inspiracija

CottonWhite

W1202

Inspiracija

ChampagneWhite

W1203

Inspiracija

LaceWhite

W1204

Inspiracija

IvoryWhite

W1205

Inspiracija

OpalWhite

W1206

Inspiracija

AntiqueWhite

W1207

Inspiracija

CeramicWhite

W1208

Inspiracija

MagnoliaWhite

W1209

Inspiracija

ShadowWhite

W1210

Inspiracija

IceWhite

W1211

Inspiracija

0 Izdelek v košarici