star_border

Life Challenge 2020:

Evropska fasada Baumit 

Fasada je obraz hiše. Vsaka ima svoj stil in je odraz ljudi, ki živijo v njej. V Baumitu ponujamo možnosti, da različne stavbe dobijo različen značaj, ustvarjen iz različnih materialov, struktur, oblik in barv.

Life Challenge – tekmovanje

Leta 2012 je Baumit predstavil "Life" največji in najlepši evropski sistem barv za fasade. Domišljija, izvedba in barve so nas pripeljali do ideje - ozaveščanje o arhitekturi in dobrem oblikovanju na fasadi: Baumit Life Challenge se je rodil!


Po Dunaju 2014 (Avstrija), Madridu 2016 (Španija ) in Bratislavi 2018 (Slovaška) bo Baumit Life Challenge 2020 v državi zmagovalke  - v Španiji (Valencia, Hemisferic, 2021). Gala dogodek bo predvidoma gostil okoli 500 gostov iz vseh 25 držav Baumita.

Kako so izbrani zmagovalci

Več kot 300 projektov iz vseh 25 držav Baumita pred zaključnim finalom ocenjuje skupina 13. neodvisnih strokovnjakov. Šest fasad z najvišjo oceno v vsaki kategoriji bo kvalificirano med nominirance za podelitev končnih nagrad. Tik pred dogodkom bo žirija izbrala še končne zmagovalce v posameznih kategorijah ter zmagovalca za glavno nagrado Life Challenge - najboljšega od najboljših.

Poleg ocene strokovnjakov je lahko vsak spletni uporabnik glasoval za svojo najljubšo fasado in tako pomaga izbrati »Zmagovalca  javnega glasovanja«.

Šest kategorij

Kategorije Baumit Life Challenge.

0 Izdelek v košarici