Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

Evropska fasada Baumit 

Fasada je obraz hiše in odraža slog ljudi, ki živijo v njej. Cilj projekta Baumit Life Challenge je spodbujanje domišljije in kakovostnih arhitekturnih rešitev. Želimo pokazati, da je v fasadah z zaključnini ometi ali njihovi kombinaciji z različnimii drugimi materiali, veliko dragocenega in ustvarjalnega potenciala.

Life Challenge – The Award

Po Dunaju  2014 (Austrija), Madridu 2016 (Španija) in  Bratislavi 2018 (Slovaška) bo finalni izbor Baumit Life Challenge 2020 v državi zmagovalki zadnjega izbora, v španski Valencii, v znameniti stavbi L’Hemisferic, 14. maja 2020.


Dogodka se bo udeležilo približno 500 gostov iz vseh 25 držav Baumita - najboljši arhitekti, investitorji in partnerji Baumita. Več kot 300 projektov bo v šestih kategorijah ocenjevala skupina neodvisnih strokovnjakov na področju arhitekture.

Kategorije

Iščemo najlepše fasade in arhitekturne rešitve, ki prihajajo iz vseh držav Baumita. Od februarja 2020 do marca 2020 boste imeli priložnost sodelovati v javnem glasovanju za najlepšo fasado Evrope! To so kategorije:


Enodružinska hiša

Večstanovanjska stavba

Nestanovanjska stavba

Toplotna prenova

Zgodovinske prenove

Struktura poudari obliko

Prijavite svoj projekt

Če ima vaša stavba fasado Baumit in želite biti del zgodbe Baumit Life Challenge Award, stopite v stik z lokalnim podjetjem  Baumit.

Glasujte in zmagajte: od februarja 2020

Vaše mnenje je pomembno! Katera fasada vam je najbolj všeč? Od februarja do aprila 2020 boste imeli priložnost glasovati za projekt, ki vas je najbolj prepričal.

Vnesite svoj e- naslov, da vas lahko obvestimo o začetku javnega glasovanja.

* Z vnosom svojega e- naslova potrjujem, da sem prebral podatke o varstvu podatkov iz te izjave in soglašam z njihovo obdelavo za opisane namene.