Apneno-cementni ometi Baumit
star_border

Apno: tradicionalno, zdravo in ekološko

Apneno-cementni ometi so vedno dobra izbira in idealna podlaga za nadaljnje premaze. Primerni so za vse prostore. Izberite ustrezen sistem za vaš dom.

  • Za ročno ali strojno obdelavo
  • Odporen proti vlagi
  • Univerzalna rešitev 

Primerno za vsako okolje

Vnútorné vápennocementové omietky

Apneno-cementni ometi so znani po svoji visoki trdnosti in so primerni za vse prostore. Od kuhinje do kopalnice, za sobe s povečano vlažnostjo, za gostinske objekte in za garaže. Omet  lahko uporabljamo tudi pod keramičnimi ploščicami.


Apneno-cementni strojni ometi

Notranji ometi iz apna in cementa so primerni za široko območje uporabe in idealni za vse zahteve. Nanašanje strojnega ometa je enostavno. Njihova dodatna prednost je odpornost proti vlagi. Fino zglajeno površina ometa je že primerna za nanos notranje barve. Grobo obdelan omet pa se lahko pokrije s keramičnimi ploščicami.


Za nove pozidave in debeline ometa do 25 mm oz. max. 30 mm uporabljamo Baumit MPI 25. Za porobeton lahko uporabimo Baumit apneni tankoslojni omet. Za večje debeline nanosa pri prenovah uporabljamo strojne Baumit osnovne omete, ki jih nato obdelamo s trdim zaključnim ometom.

Apneno-cementni ročni ometi

Proizvodi Baumit Manu so namenjeni ročnemu nanašanju. Rezultat so stene privlačnega videza, kar pripomore k ustvarjanju občutka udobja. V skupini Baumit Manu sta Baumitova klasična osnovna ometa. Z zrnavostjo 2 oz. 4 mm delujeta kot popolna podlaga. Kombinacija paroprepustnosti in vodoodbojnosti je idealna lastnost osnovnih ometov. Ko smo opravili groba dela na stenah, je čas za Baumit Perla - Baumitov fini omet. Zunanje in notranje stene naredi enakomerne in vizualno privlačne. Površine lahko nato pobarvamo s stensko barvo po izbiri.

0 Izdelek v košarici