Zaključni ometi in barve za intenzivne fasade
star_border

Uporaba intenzivnih barv in ometov

Zaključni omet Baumit PuraTop in fasadna barva PuraColor za intenzivne in sijajne barvne odtenke. Visoka stabilnost barvnih odtenkov je rezultat visoko kakovostnih pigmentov in čistega akrilatnega veziva.

  • Za vse barvne odtenke
  • Intenzivne barve
  • Tehnologija "cool" pigmenti

Brilijanten učinek

Sýte odtiene Baumit PuraPosebno vezivo odlično veže pigmente, kar zagotavlja visoko stabilnost barv in še bolj bleščečo belo - Life 0019. V kombinaciji s »cool« pigmenti je sedaj mogoča tudi uporaba temnih odtenkov na velikih površinah toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov.

Boljša zaščita fasade

Baumitovi zaključni ometi in barve vsebujejo zaščito pred mikroorganizmi. V material se dodaja v obliki mikrokapsul, ki sproščajo učinkovite snovi, ki nimajo negativnega vpliva na okolje.

Vse za vašo fasado

Farebné odtiene Baumit PuraTop
PuraTop ‑ barvni odtenki

PuraTop je na voljo v vseh barvnih odtenkih po barvni karti Baumit Life.

Več
Farebné odtiene Baumit PuraColor
PuraColor - barvni odtenki

PuraColor je na voljo v vseh barvnih odtenkih po barvni karti Baumit Life.

več
Tmavá fasáda na zateplenie
Temne fasade

Z uporabo inovativnih «cool» pigmentov lahko temne barve uporabimo tudi na velikih površinah fasadnih sistemov s toplotno izolacijo.

Več

Naroči barvni vzorec

Naročite vzorec fasadnega ometa na plošči in se prepričajte, ali ste izbrali pravi odtenek.

Več

«Cool» pigmenti za intenzivne barve

«Cool» pigmenti odbijajo velik delež sončne svetlobe, s čimer znižujejo površinsko temperaturo fasade in tako omogočajo nanašanje temnejših barvnih odtenkov na celotno površino fasadnega sistema. Za razliko od klasičnih pigmentov, ki absorbirajo velik del sončne svetlobe, «cool» pigmenti sončne žarke odbijajo. Sedaj lahko izberete in uporabite vse odtenke Baumit Life na večjih fasadnih površinah.

0 Izdelek v košarici