Slovenija

Menu

clear
star_border

Kreativni ometi in premazi
Baumit DesignLife

  • Za kreativne, raznolike in individualne fasade
  • Neskončne možnosti oblikovanja
  • Oblike in barvni premazi s posebnimi učinki

Tako kot okolica vpliva na fasado, vsaka fasada vpliva na okolje v katerem stoji. Kakšno sporočilo želimo dati naši soseski? Ko iščete barvne odtenke in strukturo prisluhnite okolici. Izbira barve zunanjosti naj odraža barve, ki se naravno pojavljajo v okolju stavbe.
Se želite razlikovati od drugih? Individualni videz fasade ni odvisen samo od barve. Bodite kreativni in ometu dodajte unikatno strukturo, ki jo omogoča Baumit CreativTop.

Kreativen in prilagodljiv

Dekoratívna omietka

Zaključni omet Baumit CreativTop je univerzalno uporaben in zelo enostaven za ročno ali strojno nanašanje. Nanašamo ga lahko kot zaključni sloj v fasadnih sistemih, na starih ali novih mineralnih ometih, kot tudi na izravnalnih masah, betonu, sanacijskih ometih… Modelirni omet Baumit CreativTop je na voljo v 6 različnih strukturah, ki jih lahko kombiniramo med seboj.

Individualen videz

Kombinirajte Baumit CreativTop z dekorativnimi premazi iz linije Design Life in odprle se vam bodo neskončne možnosti za kreativno oblikovanje fasad. Kovinska barva Baumit Metallic, starinski videz z Baumit Lasur ali bleščeč učinek Baumit Glitter. Enostavna obdelava in učinkovit rezultat sta zagotovljena!

Za kreativen končen rezultat

Omet Baumit CreativTop in dekorativni premazi ponujajo popolno svobodo pri oblikovanju fasad. Omet je dobavljiv v 758 barvnih odtenkih, ki jih lahko kombinirate z zanimivimi strukturami. Zaribano, valjčkano, obdelano z lopatico ali s čopičem, grobo ali fino - te in številne druge fasadne strukture so končno postale izvedljive.

Kreativne strukture. Preverite!

Kreatívne fasády videá
Baumit CreativTop - Tehnika valjčkanja

Pripravljen modelirni omet, s katerim ustvarite zanimive površine fasad.

Oglejte si video
CreativTop - tehnika s česanjem
Baumit CreativTop - tehnika s česanjem

Pripravljen modelirni omet, s katerim ustvarite zanimive površine fasad.

Oglej si video
Dekoratívne fasády
Kreativne tehnike

Galerija zanimivih tehnik s primeri obdelave. Grobo zaribano, tehnika s čopičem ali valjčkom, videz finega betona, lesa, gladke fasade..

Iščete navdih?
Farebné odtiene
Barvni odtenki

Oglejte si 758 odtenkov, v katerih je dobavljiv Baumit CreativTop in barvno paleto za dekorativne premaze Baumit DesignLife.

Oglejte si barve