Kreativne fasade Baumit DesignLife
star_border

Kreativni ometi in premazi
Baumit DesignLife

  • za kreativne, raznolike in individualne fasade
  • neskončne možnosti oblikovanja
  • barvni premazi s posebnimi učinki

Tako kot okolica vpliva na fasado, vsaka fasada vpliva na okolje v katerem stoji. Kakšno sporočilo želimo dati naši soseski? Ko iščete barvne odtenke in strukturo prisluhnite okolici. Izbira barve zunanjosti naj odraža barve, ki se naravno pojavljajo v okolju stavbe. Individualni videz fasade pa ni odvisen samo od barve. Bodite kreativni in ometu dodajte unikatno strukturo, ki jo omogoča Baumit CreativTop.

Kreativen in prilagodljiv

Dekorativni omet

Zaključni omet Baumit CreativTop je univerzalno uporaben in zelo enostaven za ročno ali strojno nanašanje. Nanašamo ga lahko kot zaključni sloj v fasadnih sistemih, na starih ali novih mineralnih ometih, kot tudi na izravnalnih masah, betonu, sanacijskih ometih… 
Modelirni omet Baumit CreativTop je na voljo v 6 različnih strukturah: Max (4 mm), Trend (3 mm), Vario (1,5 mm), Fine (1 mm), Pearl (0,5 mm) in Silk (0,2 mm). Kreativnost pa prepuščamo mojstrom, ki se lahko odločajo med številnimi tehnikami obdelave ometa.
Oglejte si nekaj priljubljenih tehnik.

CreativTop Max
tehnika brizganja

CreativTop Trend
tehnika s čopičem

CreativTop Trend
tehnika vbrizganja

CreativTop Fine
tehnika s česanjem

CreativTop Fine
tehnika z lopatico

CreativTop Fine
tehnika s čopičem

CreativTop Fine
tehnika z metlico

CreativTop Fine + Silk
videz gladkega betona

CreativTop Silk
s kovinskim sijajem

Individualen videz

Kombinirajte Baumit CreativTop z dekorativnimi premazi iz linije Design Life in odprle se vam bodo neskončne možnosti za kreativno oblikovanje fasad. Kovinska barva Baumit Metallic, starinski videz z Baumit Lasur ali bleščeč učinek Baumit Glitter. Enostavna obdelava in učinkovit rezultat sta zagotovljena!

Baumit Metallic

Sodobne fasadne pritegnejo pozornost, hkrati pa ostajajo elegantne. Z Baumit Metallic kreativnost enostavna, saj je mogoče različne tone odlično kombinirati. Baumit Metallic je zelo vremensko odporen premaz, z velikim deležem kovinskih pigmentov, ki ustvarjajo metalni videz fasad. Vaša fasada bo zagotovo pritegnila pozornost.

Baumit Lasur

Lasur je pripravljena lazura za dekorativne oblikovanje sten in fasad. Odlikuje jo mat formula, ki je še posebej primerna za obnovo starih površin v ustreznem slogu, pa tudi za ustvarjanje zanimivih fasad za novogradnje. Ne glede na to, ali gre za hišo iz sredine 19. stoletja ali staro kmečko hišo, je potrebna ustrezna prenova zgodovinske stavbe. In ravno mat zaključni premazi so pogosto priljubljena izbira za tovrstne zaključke fasad.

Baumit Glitter

Kdor želi fasadi dodati poseben lesket, se odloči za Baumit Glitter. Premaz  ustvarja učinek bleščic pri sončni svetlobi. Diskreten in hkrati razkošen. Uporabimo ga lahko na celotni površini fasade ali le kot detajl. Poiščite svoje bleščice!

Za kreativen končni rezultat

Omet Baumit CreativTop in dekorativni premazi ponujajo popolno svobodo pri oblikovanju fasad. Omet je dobavljiv v 758 barvnih odtenkih, ki jih lahko kombinirate z zanimivimi strukturami. Zaribano, valjčkano, obdelano z lopatico ali s čopičem, grobo ali fino - te in številne druge fasadne strukture so končno postale izvedljive. Video prikaze različnih tehnik si lahko ogledate tukaj. 

Kreativne strukture. Preverite!

Kreatívne fasády videá
Baumit CreativTop - Tehnika valjčkanja

Pripravljen modelirni omet, s katerim ustvarite zanimive površine fasad.

Oglejte si video
CreativTop - tehnika s česanjem
Baumit CreativTop - tehnika s česanjem

Pripravljen modelirni omet, s katerim ustvarite zanimive površine fasad.

Oglej si video
Farebné odtiene
Barvni odtenki

Oglejte si vse odtenkov, v katerih je dobavljiv Baumit CreativTop.

Oglejte si barve
0 Izdelek v košarici