Fasadni ometi Baumit - rešitve
star_border

Fasadni ometi

  • močna zaščita zidov
  • paroprepustna zidna konstrukcija
  • enostavno vgrajevanje

Mineralni ometi na stenah ščitijo površino in delujejo kot osnova za barve in zaključne omete. Baumitovi ometi so razviti za zagotavljanje dolgotrajne zaščite sten, da izravnajo neravnine in zagotovijo čim bolj enakomerno površino. Baumit ima široko paleto paroprepustnih ometov, ki so enostavni za vgrajevanje
in primerni za vse vrste uporabe, tako za novogradnje kot za prenove.

Močna zaščita

Baumitovi ometi ponujajo zaščito in omogočajo fasadi, da diha. To pomeni, da lahko vlaga izhlapi skozi zgornjo plast ometa. Zaščita zidov z zunanje strani je še posebno pomembna. Baumit ima širok izbor sistemov ometov, ki so paroprepustni in enostavni za nanašanje v vseh sistemih, tako pri novogradnjah kot pri prenovah.

1. Sistem Baumit z lahkim ometom

Optimalna elastičnost – optimizirana elastičnost Baumit MPA 35 L (GrundPutz Light) optimalno prevzema napetosti iz podlage. Sistem je primeren za vse mineralne podlage, posebno za zelo izolativne gradbene materiale. V pravi kombinaciji je idealen tudi za sodobne zidake.

2. Sistem Baumit s klasičnim ometom

Za vse podlage – ta paroprepustni sistem ometa je enostaven in ekonomičen za uporabo na vseh neizolativnih gradbenih materialih. Sistemi izboljša tudi zvočno izolativnost in deluje kot optimalna podlaga za vse Baumitove zaključne sloje.

3. Sistem Baumit z izolacijskim ometom

Za dodatno toplotno izolacijo – sistem ometa, prilagojen podlagi, združuje lastnosti ometa z lastnostmi toplotne izolacije. Jedro sistema je Baumit ThermoPutz, ki ga enostavno ročno nanašamo.

0 Izdelek v košarici