Baumit ALL IN Beton za vsa dela pri hiši
star_border

ALL IN Beton - tako lahko betoniramo danes!

Baumit ALL IN Beton je prvi suhi beton, ki ga lahko damo v mešalnik ali posodo za mešanje skupaj z vrečo. Med mešanjem z vodo se embalaža razgradi v naravna celulozna vlakna, postane del betonske mešanice in tako dodatno izboljša lastnosti mešanice. Takšno mešanje betona prinaša pomembne prednosti − manj prahu, nič odpadkov in hitreje opravljeno delo. Inovativna tehnologija prihodnosti.

Betoniranje s tehnologijo ALL IN: Zmešaj skupaj z vrečo


Kaj pomeni betoniranje ALL IN? Suha betonska mešanica se meša skupaj z vrečo. Ni je treba odpreti, zato se izognemo prahu in odstranjevanju prazne vreče. Baumit ALL IN Beton je še ena zgodba o uspešnem razvoju inovativnega proizvoda, saj v svetu gradbenih materialov še ne obstaja embalaža, ki se sama razgradi in postane del izdelka.

Baumit ALL IN Beton – za vsa dela pri hiši


To je uporabniku prijazna in stroškovno učinkovita alternativa za gradbene projekte, za katere potrebujemo več kot štiri vreče materiala. Zato ni pomembno, ali želite postaviti žar, zgraditi novo ograjo ali pa vaša vrtna hiša potrebuje stabilne temelje − s tehnologijo Baumit ALL IN lahko betonirate zanesljivo, okolju prijazno in hitreje.

Spracovanie Baumit ALL IN Betón
Spracovanie Baumit ALL IN Betón
Spracovanie Baumit ALL IN Betón

Kakšne so prednosti Baumit ALL IN Betona?


Betoniranje s tehnologijo ALL IN je veliko lažje, saj ni več zamudnih delovnih korakov. Prvič, vreče ni treba odpreti in nato njene vsebine stresti v mešalnik ali posodo za mešanje. Drugič, velikost pakiranja betona Baumit ALL IN je izračunana tako, da v mešalnik vstavimo dve vreči hkrati. In zadnja, a ne nepomembna prednost − na gradbišču bo manj prahu. Tako bo betoniranje hitrejše, čistejše in brez odpadkov. Veliko razlogov ZA!

Spracovanie Baumit ALL IN Betón
Spracovanie Baumit ALL IN Betón
Spracovanie Baumit ALL IN Betón

Tudi letos smo betonirali s Filipom

Prava glasba, dobra družba in ALL IN Beton. Poglejte rezultat;)!

Okolju prijazna embalaža 

Z betonom Baumit ALL IN lahko betoniramo hitreje in čisteje kot prej, pa tudi okolju prijazneje, saj ni odpadnih vreč. Glede na hiter razvoj v tem segmentu verjamemo, da bo v prihodnosti mogoče v večini graditi  brez obremenjevanja okolja z odpadki.

0 Izdelek v košarici