Webinar Arhitekt
star_border

Raziskovalni center Viva park in koncept zdravega bivanja

Baumitov raziskovalni center Viva park  je največji tovrstni raziskovalni projekt za primerjavo gradbenih materialov v Evropi. Poglavitna naloga projekta je pridobiti, natančno izmeriti in ovrednotiti vpliv gradbenih materialov in načina gradnje na kakovost bivanja. 


Zdravo bivanje in arhitektura

Verjamemo, da so arhitektura, gradbeništvo in kultura zdravega bivanja med seboj tesno povezani, zato vljudno vabimo arhitekte, da se udeležijo webinarja z virtualnim ogledom VIVA parka pod vodstvom ing. mag. Christiana Vondrusa, strokovnjaka za razvoj projektov in proizvodov za zdravo bivanje.

Raziskovalni center Viva park in koncept zdravega bivanja

Poglavitni namen projekta je oceniti prednosti in slabosti različnih konstrukcij in gradbenih materialov, predlagati ustrezne rešitve na podlagi analiz in rezultatov ter testirati nove proizvode in sisteme.

Datum: 25.3.2021 ob 10.00

  Christian Vondrus
  45-60 minut
  angleščina in slovenščina (uvod)


Webinar / 45-60 minut

    • Kratek uvod
    • Predstavitev kriterijev "zdravo bivanje"
    • Prednosti in argumenti (vrsta gradnje, materiali) na osnovi raziskav in analiz zbranih podatkov
    • Spletni ogled Viva parka
    • DiskusijaNamen
Predavanje je namenjeno arhitekturni stroki. Udeleženci predavanja dobijo 1 kreditno točko - sklop B (ZAPS). 

Zainteresirane prosimo, da se prijavijo preko spletnega obrazca. Prijave sprejemamo do vključno 22.3.2021. Vsem prijavljenim bomo 23.3.2021 poslali povezavo na dogodek (ZOOM).  Predavatelj Ing. Mag. Christian Vondrus

Christian Vondrus svetuje arhitektom, razvijalcem in gradbeni industriji  v zvezi s strategijo in izvajanjem »koncepta zdravega bivanja« (vpliv kakovosti zraka v notranjih prostorih ter gradbene fizike in biologije na zdravje ljudi) v njihovih lastnih ali poslovnih  gradbenih projektih. Predava tudi na univerzah, v podjetjih in javnih organizacijah.  →http://www.gesundbauen.at/aktuelles.html
C. Vondrus

Še kakšno vprašanje?

Miha Marinič

01 236 37 81


info@baumit.si

0 Izdelek v košarici